Telefon

Segítünk

+36 1 221 8930

Ajánlatkérés

bluesign product

bluesign product

A svájci székhelyű független környezetvédelmi auditor eljárása abban különbözik a többi textilipari minőségtanúsítási rendszertől, hogy nem csak a gyártók nyilatkozatait és a készterméket vizsgálja, hanem a teljes termelési eljárást. Az alapanyagot, a felhasznált adalékokat (festékeket, vízfelhasználást, kiegészítőket), az egyéb kibocsátást (mérgező vegyszer származékokat, füstöt, stb.), majd mindezek után a készterméket. Jelenleg nem létezik a textiliparban erősebb fenntarthatósági tanúsítvány, mint a „bluesign product”. Büszkék vagyunk rá, hogy egyes textil termékeink ilyen certifikációval rendelkeznek, 100%-ban újrafelhasznált anyagokból készülnek (pl. PET palack) és minimálisra csökkentett környezetterheléssel üzemelő gyárból jönnek.Tanácsra lenne szüksége?
Segítünk! Telefonszám +36 1 221 8930

Mivel foglalkoznak?

Önökre szabjuk a reklám termékeinket!

<
>

Egyszerűen és gyorsan dolgozunk

Hogyan működik a gyakorlatban?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Felveszik velük a kapcsolatot, munkatársunk pedig 1 munkanapon belül visszahívja önöket és megbeszélik a projekt részleteit.

Tervezés

Tervezés

Egyeztetjük a megjelenítendő grafikát, majd részletes árajánlatot készítünk. Ennek megrendelése után munkatársaink látványtervet készítenek a gyártás előtt.

Kivitelezés

Kivitelezés

A tervek jóváhagyása után elvégezzük a munkát, minden logót, feliratot és egyéb grafikai elemet gondosan elhelyezünk a termékeken.

Kiszállítás

Kiszállítás

Az elkészült tárgyakat gondosan becsomagoljuk és a megbeszélt szállítási módon eljuttatjuk önökhöz.

Most aktuális

Hírek, újdonságok

A blokklánc technológia a reklámtárgyak piacán

A blokklánc technológia a reklámtárgyak piacán

Ha a blockchain-ről van szó, a legtöbben még mindig a bitcoin-ra és más kriptovalutákra gondolnak. Pedig az elosztott adatbázisok nem csak a pénzügyi szférát forradalmasíthatják. Cikkünk az AWARE™ eljárást ismerteti, amely garantálja, hogy a hitelesített termékek valóban rPET alapanyagokból készültek.

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Promotrade Kft-nél

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Promotrade Kft-nél

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01236

CSR-Program

CSR-Program

A CSR stratégiája három pilléren áll. Ezen irányelveket megkapta cégünk valamennyi munkatársa, tevékenységét mindenki ezeknek megfelelően folytatja.

Még több