Széchenyi 2020
2019. 06. 12.

Elkészült új integrált vállalatirányítási rendszerünk és webáruházunk.

 

Cégünk a GINOP-3.2.2-8-4-4-16-2017-01236 projektszámon vissza nem térítendő támogatásban részesült amely új folyamatmenedzsment és vállalatirányítási rendszer bevezetésére, valamint felhő alapú szolgáltatás keretében e-kereskedelem fejlesztésre irányul.

Milyen előnyökkel jár az új rendszer bevezetése partnereink szempontjából?

  • ERP rendszerünk egyszerre képes figyelemmel kísérni mind a vevői megbízásokat, mind pedig a beszállítói rendeléseket és alvállalkozói megbízásokat. A megrendelések és egyediesítési projektek így folyamat-szemléletű kontroll alatt tarthatók, ami a határidőket rövidítheti és megkönnyíti az elvárt minőség kibocsátását.
  • Korszerű CRM modul támogatja az ügyfélkapcsolatok lendületben tartását, így azt, hogy ügyfeleink igényeit a kapcsolattartó munkatársak képesek legyenek naprakészen követni.
  • Az új törzsadatkezelő már a GDPR rendelkezéseknek megfelelően készült, így mindennemű személyes adat kezelését a szabályozási keretek maximális betartásával tudjuk végezni.
  • Megújult fruitnet.hu webáruházunk is, amely adatkapcsolatban áll a vállalatirányítási rendszerrel. A megrendelések kezelése így zökkenőmentes, ráadásul időről időre egyedi akciókkal, különleges ajánlatokkal tudjuk meglepni vásárlóinkat.

Várakozásaink szerint jelenlegi fejlesztésünk együttesen a 2018-ban bevezetett kis szériás feliratozási kapacitásaink (flex-fólia nyomás, digitális nyomás) bővítésével, hozzájárul a hagyományos offline, de méginkább az e-kereskedelemben megszerezhető részesedésünk növekedéséhez és partnereink elégedettségéhez.

© 2018-2019 www.promotrade.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés