Telefon

Segítünk

+36 1 221 8930

Ajánlatkérés
Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Promotrade Kft-nél
2019. 06. 12.

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01236

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Promotrade Kft-nél - GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01236

Kedvezményezett: PROMOTRADE Reklám és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Támogatás összege: 3.460.000 Ft

Támogatás mértéke: 40 %

A projekt befejezése: 2019.06.25.

A projekt tartalma: Vállalat irányítási rendszer beszerzése

A PROMOTRADE Kft.-nél 7 modulból álló vállalatirányítási rendszer került bevezetésre a pályázat keretében. A pályázati támogatás segítségével megtörtént a vállalkozás technológiai hátterének és üzleti folyamatának modernizálása, javult a versenyképességünk. A szoftvernek köszönhetően megvalósult a munkafolyamatok összegyűjtése, rendszerezése, ellenőrizhetősége. A rendszer naprakész és pontos vezetői információkat biztosít. Egyszerűsíti – és részben automatizálja – az adminisztratív folyamatokat. A vállalkozás releváns piacon elfoglalt pozíció alakulása erősödik, hiszen nagyobb hatékonysággal valósul meg az ügyfélkiszolgálás, ami növekvő vevői elégedettséget jelent.

 

 

 

Cégünk a GINOP-3.2.2-8-4-4-16-2017-01236 projektszámon vissza nem térítendő támogatásban részesült amely új folyamatmenedzsment és vállalatirányítási rendszer bevezetésére, valamint felhő alapú szolgáltatás keretében e-kereskedelem fejlesztésre irányul.

Milyen előnyökkel jár az új rendszer bevezetése partnereink szempontjából?

  • ERP rendszerünk egyszerre képes figyelemmel kísérni mind a vevői megbízásokat, mind pedig a beszállítói rendeléseket és alvállalkozói megbízásokat. A megrendelések és egyediesítési projektek így folyamat-szemléletű kontroll alatt tarthatók, ami a határidőket rövidítheti és megkönnyíti az elvárt minőség kibocsátását.
  • Korszerű CRM modul támogatja az ügyfélkapcsolatok lendületben tartását, így azt, hogy ügyfeleink igényeit a kapcsolattartó munkatársak képesek legyenek naprakészen követni.
  • Az új törzsadatkezelő már a GDPR rendelkezéseknek megfelelően készült, így mindennemű személyes adat kezelését a szabályozási keretek maximális betartásával tudjuk végezni.
  • Megújult fruitnet.hu webáruházunk is, amely adatkapcsolatban áll a vállalatirányítási rendszerrel. A megrendelések kezelése így zökkenőmentes, ráadásul időről időre egyedi akciókkal, különleges ajánlatokkal tudjuk meglepni vásárlóinkat.

Várakozásaink szerint jelenlegi fejlesztésünk együttesen a 2018-ban bevezetett kis szériás feliratozási kapacitásaink (flex-fólia nyomás, digitális nyomás) bővítésével, hozzájárul a hagyományos offline, de méginkább az e-kereskedelemben megszerezhető részesedésünk növekedéséhez és partnereink elégedettségéhez.

Tanácsra lenne szüksége?
Segítünk! Telefonszám +36 1 221 8930

Mivel foglalkoznak?

Önökre szabjuk a reklám termékeinket!

<
>

Egyszerűen és gyorsan dolgozunk

Hogyan működik a gyakorlatban?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Felveszik velük a kapcsolatot, munkatársunk pedig 1 munkanapon belül visszahívja önöket és megbeszélik a projekt részleteit.

Tervezés

Tervezés

Egyeztetjük a megjelenítendő grafikát, majd részletes árajánlatot készítünk. Ennek megrendelése után munkatársaink látványtervet készítenek a gyártás előtt.

Kivitelezés

Kivitelezés

A tervek jóváhagyása után elvégezzük a munkát, minden logót, feliratot és egyéb grafikai elemet gondosan elhelyezünk a termékeken.

Kiszállítás

Kiszállítás

Az elkészült tárgyakat gondosan becsomagoljuk és a megbeszélt szállítási módon eljuttatjuk önökhöz.

Most aktuális

Hírek, újdonságok