Rólunk


20 ÉV TAPASZTALAT!

Mindenkit ismerünk, mindent megtanultunk, mindig készen állunk. Majdnem minden kaland megesett már velünk, de mindig keressük az új kalandokat. Nem tegnap kezdtük!

PRÉMIUM TERMÉKEK!

Megválogatjuk, kivel dolgozunk. Elegünk van a gagyi műanyagból, a pókháló pólóból, a kamu ketyeréből, az eldobhatóból. Az élményt keressük. Nem akarunk szemetet árulni!

FRISS ÉS TRENDI ÖTLETEK!

Vannak „örökzöld” termékeink, de kollekcióink folyamatosan változnak, alkalmazkodunk a trendekhez. Vagy újraértelmezzük azokat… Ezért nem vagyunk unalmasak és cikik.


MÉRFÖLDKÖVEK

 

1998 – A Promotrade Kft megalapítása.
1999 – Első akvizíció: a Larimex Kft felvásárlása.
                    Ezzel a Promotrade cégcsoport a Fruit of the Loom hivatalos disztributorává válik.
2001 – Skandináv prémium termékek bevezetése a piacra.
                    Ezzel a Promotrade cégcsoport a NewWave Group hivatalos disztributorává válik.
2007 – Arany Lollipop díj két kategóriában.
2008 – A cég a Magyar Vitorlás Szövetség bronz fokozatú támogatója.
2009 – A fruitnet.hu webáruház beindítása.
2012 – Második akvizíció: a Bíbor Séd Kft felvásárlása.
2013 – ISO:9001 minőségtanúsítvány megszerzése.
2015 – Új weboldal megjelenése.
2016 – Kis szériás digitális nyomási szolgáltatás indítása.
2018 – A weboldal újabb kiadása, új webáruház megnyitása.
2019 - Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés GINOP pályázati forrásból.
 

A Promotrade CSR szemléletéről...
 

Stratégiánk három pilléren áll. Ezen irányelveket megkapta cégünk valamennyi munkatársa, tevékenységét mindenki ezeknek megfelelően folytatja.

CSR szemléletű készletleépítési program

A Promotrade eladatlan készleteinek értékcsökkenési leírása után a termékeket karitatív célokra ajánlja fel, akár adományozás, akár alkalmi támogatások formájában. Programunkat részben a Magyar Termék- és Kulturális Alap közreműködésével, részben saját adományozási elképzeléseink szerint folytatjuk.

 

Távmunka támogatási program – Családbarát munkahely

A Promotrade Kft valamennyi munkatársa részére lehetővé teszi a távmunkában való, rugalmas munkavégzést. Ehhez mind a mobil eszközöket, mind az ügyviteli rendszereket, valamint a rendszerek biztonságos használatát biztosítja. Ezzel kívánja támogatni a családi és háztartási teendők kiegyensúlyozott elosztását, segíteni a gyermekvállalást és a családra fordított figyelem minőségének javítását. Az ebből eredő kevesebb gépkocsi használat pedig a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez járul hozzá.

 

Tudatos reklámtárgy beszerzés támogatása

A Promotrade Kft elkötelezett a minőség iránt. Törekvésünk, hogy vevőinket arra ösztönözzük, hogy garantált, minősített termékeket használjanak reklám programjaik során, ne gyártassanak hulladékot. A döntés felelősségét a mindenkori megrendelőtől átvenni nem tudjuk, de minden munkatársunk felkészült tanácsadással járul hozzá, hogy a helyes beszerzési döntést segítse.

Papír alapú katalógusok használatának drasztikus csökkentése

Évről évre kevesebb katalógust nyomtatunk, azokat is természetesen újrahasznosított alapanyagból. Ezzel mind a papírfelhasználást és az ezzel járó globális ipari szennyezést, mind pedig a logisztikai környezetkárosítást korlátozzuk.


© 2018-2022 www.promotrade.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés