Reklámajándék készítés, emblémázás
Köszöntjük weboldalunkon! Termékeink között emblémázható céges reklámtárgyak, textilek és ajándékok egyaránt találhatók, vállalati ügyfelek számára. Várjuk szíves érdeklődését!
Tovább a termékekhez Egyedi ajánlatot kérek

Rólunk


KÖZEL 25 ÉV TAPASZTALAT!

Mindenkit ismerünk, mindent megtanultunk, mindig készen állunk. Majdnem minden kaland megesett már velünk, de mindig keressük az új kalandokat. Nem tegnap kezdtük!

PRÉMIUM TERMÉKEK!

Megválogatjuk, kivel dolgozunk. Elegünk van a gagyi műanyagból, a pókháló pólóból, a kamu ketyeréből, az eldobhatóból. Az élményt keressük. Nem akarunk szemetet árulni!

FRISS ÉS TRENDI ÖTLETEK!

Vannak „örökzöld” termékeink, de kollekcióink folyamatosan változnak, alkalmazkodunk a trendekhez. Vagy újraértelmezzük azokat… Ezért nem vagyunk unalmasak és cikik.


MÉRFÖLDKÖVEK

 

1998 – A Promotrade Kft megalapítása.
1999 – Első akvizíció: a Larimex Kft felvásárlása.
                    Ezzel a Promotrade cégcsoport a Fruit of the Loom hivatalos disztributorává válik.
2001 – Skandináv prémium termékek bevezetése a piacra.
                    Ezzel a Promotrade cégcsoport a NewWave Group hivatalos disztributorává válik.
2007 – Arany Lollipop díj két kategóriában.
2008 – A cég a Magyar Vitorlás Szövetség bronz fokozatú támogatója.
2009 – A fruitnet.hu webáruház beindítása.
2012 – Második akvizíció: a Bíbor Séd Kft felvásárlása.
2013 – ISO:9001 minőségtanúsítvány megszerzése.
2015 – Új weboldal megjelenése.
2016 – Kis szériás digitális nyomási szolgáltatás indítása.
2018 – A weboldal újabb kiadása, új webáruház megnyitása.
2019 - Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés GINOP pályázati forrásból.
 

A Promotrade CSR szemléletéről...
 

Cégünk a megalakulása óta kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkatársaink számára élhető környezetet biztosítson, ezzel párhuzamosan pedig ezt az élhető környezetet kímélje, megtartsa. Közel huszonöt év alatt mind a piacunktól, mind a társadalom egészétől igen sokat kaptunk, ezért törekszünk arra, hogy üzemméretünkhöz és a lehetőségeinkhez mérten valamit vissza is adjunk a közösségnek. Folytatunk jótékonysági tevékenységet, adományozunk, de ennek részleteit nem szokásunk nagy dobra verni és nem kívánjuk mindezt PR előnyökké változtatni. CSR szemléletünket, alapelveinket minden kollégánk ismeri, tevékenységét ezen elveknek megfelelően folytatja.

CSR szemléletű készletleépítési program

A Promotrade eladatlan készleteinek értékcsökkenési leírása után a termékeket karitatív célokra ajánlja fel, akár adományozás, akár alkalmi támogatások formájában. Programunkat részben a Magyar Termék- és Kulturális Alap közreműködésével, részben saját adományozási elképzeléseink szerint folytatjuk. Selejtezési program során sem fordulhat elő, hogy valós használati értékkel bíró áru hulladékként kerüljön ki a raktárunkból. Hiszünk benne, hogy ami számunkra nem használható, az még számos helyen hasznos, örömet okozó ajándék lehet.

 

Távmunka támogatási program – Családbarát munkahely

A Promotrade Kft valamennyi munkatársa részére lehetővé teszi a távmunkában való, rugalmas munkavégzést. Ehhez mind a mobil eszközöket, mind az ügyviteli rendszereket, valamint a rendszerek használatát biztosítja, kötetlen munkaidőben. Ezzel kívánja támogatni a családi és háztartási teendők kiegyensúlyozott elosztását, segíteni a gyermekvállalást és a családra fordított figyelem minőségének javítását. Az ebből eredő kevesebb gépkocsi használat pedig a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez járul hozzá. Csapatunk több tagja is rendszeresen kerékpárral jár munkába.

 

Tudatos reklámtárgy beszerzés támogatása

A Promotrade Kft elkötelezett a minőség iránt. Törekvésünk, hogy vevőinket arra ösztönözzük, hogy garantált, minősített termékeket használjanak reklám programjaik során, ne gyártassanak hulladékot. A döntés felelősségét a mindenkori megrendelőtől átvenni nem tudjuk, de minden munkatársunk felkészült tanácsadással járul hozzá, hogy a helyes beszerzési döntést segítse.

 

Papír alapú katalógusok használatának drasztikus csökkentése

Évről évre kevesebb katalógust nyomtatunk, azokat is természetesen újrahasznosított alapanyagból. Ezzel mind a papírfelhasználást és az ezzel járó globális ipari szennyezést, mind pedig a logisztikai környezetkárosítást korlátozzuk. Rövid távú tervünk, hogy a papír alapú katalógusok gyártását teljesen befejezzük.


© 2018-2023 www.promotrade.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés