Telefon

Segítünk

+36 1 221 8930

Ajánlatkérés

Tájékoztató a COVID19 koronavírussal kapcsolatos intézkedésekről

Tisztelt Partnerünk!

Ahogy minden gazdasági szereplő, a Promotrade és kapcsolt vállalkozásai is érintettek a COVID19 vírus rohamos terjedése miatt kialakult korlátozásokban és intézkedésekben. Cégünk emiatt 2020. március 16-tól életbe léptette a már korábban kialakított védekezési tervét, mely a következő legfontosabb pontokból áll:

 

 

  • 2020. március 16-tól irodánk áttért a home-office munkavégzésre. Minden munkatársunk továbbra is készséggel rendelkezésére áll, telefonon és online formában elérhetők vagyunk, feladatainkat elvégezzük.
  • Központi irodánkban ügyeletet tartunk, ami azt jelenti, hogy egy napon egy ember tartózkodhat bent, az áruforgalom zökkenőmentes bonyolítása érdekében.
  • Az ügyeleti rendben személyes ügyfélfogadást nem áll módunkban lehetővé tenni, a kapcsolattartásra az online módot javasoljuk.
  • Szerződött partnereink az áruszállítást változatlanul elvégzik, azonban nagyon fontos tudni, hogy a szállító sofőrök nem kötelesek az árut a címen zárt térben, helyi munkatársakkal közvetlenül érintkezésbe lépve átadni. Szabályos keretek között a kollégák az első nyitható kapuig teljesítenek és az átadás-átvételt ott intézik el. Kérjük, hogy az átvételre saját tollat készítsenek elő. A futárok várakozási ideje zárt térben maximum 5 perc. 

 

A Promotrade a jelenlegi helyzetben továbbra is kiszolgálja tehát az ügyfeleit. Ajánlatokat készítünk, rendeléseket veszünk fel, teljesítjük a gyártási feladatokat, és import forgalmat is bonyolítunk. Mindaddig tesszük ezt, ameddig alvállalkozóink, beszállítóink és természetesen Önök, a megrendelőink szintén dolgoznak. Ha ebben bármilyen változás áll elő, arról Önöket és minden partnerünket azonnal tájékoztatni fogjuk. Várjuk szíves érdeklődésüket, megrendeléseiket!
 
Tisztelettel:
a Promotrade csapata

Tanácsra lenne szüksége?
Segítünk! Telefonszám +36 1 221 8930

Mivel foglalkoznak?

Önökre szabjuk a reklám termékeinket!

<
>

Egyszerűen és gyorsan dolgozunk

Hogyan működik a gyakorlatban?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Felveszik velük a kapcsolatot, munkatársunk pedig 1 munkanapon belül visszahívja önöket és megbeszélik a projekt részleteit.

Tervezés

Tervezés

Egyeztetjük a megjelenítendő grafikát, majd részletes árajánlatot készítünk. Ennek megrendelése után munkatársaink látványtervet készítenek a gyártás előtt.

Kivitelezés

Kivitelezés

A tervek jóváhagyása után elvégezzük a munkát, minden logót, feliratot és egyéb grafikai elemet gondosan elhelyezünk a termékeken.

Kiszállítás

Kiszállítás

Az elkészült tárgyakat gondosan becsomagoljuk és a megbeszélt szállítási módon eljuttatjuk önökhöz.

Most aktuális

Hírek, újdonságok

A blokklánc technológia a reklámtárgyak piacán

A blokklánc technológia a reklámtárgyak piacán

Ha a blockchain-ről van szó, a legtöbben még mindig a bitcoin-ra és más kriptovalutákra gondolnak. Pedig az elosztott adatbázisok nem csak a pénzügyi szférát forradalmasíthatják. Cikkünk az AWARE™ eljárást ismerteti, amely garantálja, hogy a hitelesített termékek valóban rPET alapanyagokból készültek.

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Promotrade Kft-nél

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Promotrade Kft-nél

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01236

CSR-Program

CSR-Program

A CSR stratégiája három pilléren áll. Ezen irányelveket megkapta cégünk valamennyi munkatársa, tevékenységét mindenki ezeknek megfelelően folytatja.

Még több