Reklámajándék készítés, emblémázás
Köszöntjük weboldalunkon! Termékeink között emblémázható céges reklámtárgyak, textilek és ajándékok egyaránt találhatók, vállalati ügyfelek számára. Várjuk szíves érdeklődését!
Tovább a termékekhez Egyedi ajánlatot kérek

SAILING TEAMWEAR

SAILING TEAMWEAR

A Promotrade 2008-ban a Magyar Vitorlás Szövetség bronz fokozatú támogatója lett. Azóta évről évre a legkülönbözőbb vitorlás csapatok bíznak meg bennünket csapatruházat, vagy rajongói pólók készítésével. Nagy nevekkel tudtunk dicsekedni ebben a mezőnyben. Mi gyártottuk a HunCat vagy a The Red Extreme-40 katamarán pólóit, a Team Black Jack katamarán csapat parti ruházatát, rajongói pólóit, de még a verseny ruházat feliratozását is ránk bízták. Az Ijroncat J24-es csapat ruháit is mi nyomtuk. (A csapat meg is nyerte a J24 Országos Bajnokságot 2016-ban!) Szintén visszatérő partnerünk a Django Team ugyanebben a hajóosztályban. Elmondható, hogy J24-ben annyian dolgoztak már velünk, hogy jelentős számban gyűlnek képzeletbeli polcainkon az érmek és kupák, amelyeket persze nem mi nyertünk meg, de mindig úgy szurkolunk és úgy örülünk barátaink sikerének, mintha kicsit magunk is benne lennénk...

A J24 osztály 2008-as Európa Bajnoksága jelentős sportesemény volt, amelynek szintén mi gyártottuk a pólóit. Hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, amikor közel egy évtizeddel később, 2017-ben is megkaptuk a feladatot, valóban egyedi softshell kabátok és pólók legyártására. Ennél is hosszabb távú együttműködés van mögöttünk az Építők Vitorlás Kupája rendezvénysorozattal, akiknek bő tíz éve szállítunk folyamatosan.

Mindezek a sikerek további reményekre jogosítanak bennünket. Nem csak azért, mert bizonyíthattunk már a Kék Szalag 4000 darabos póló szállításával is, de mert idén beindítottuk kis szériás digitális nyomó terminálunkat, amely kifizetődővé teszi a kis mennyiségű csapatruházat feliratozását is. Sőt, nem csak a gazdaságosság javul, de a minőség is. Speciális alapanyagaink felvihetők impregnált felületekre, műszálas anyagokra, technikai textilekre, így alkalmasak a különleges igénybevételnek kitett termékek dekorálására.

2016-tól bárki bármennyi szponzora logóját el tudja helyezni a pólón színesben is anélkül, hogy több tucat szita elkészítését ki kelljen fizetni. Továbbra is várjuk szeretettel mind a vitorlás csapatokat, mind bármilyen más sportág aktív szereplőit!

 

 © 2018-2022 www.promotrade.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés