Telefon

Segítünk

+36 1 221 8930

Ajánlatkérés

Erzsébet táborok - újabb megnyert közbeszerzés

Erzsébet táborok - újabb megnyert közbeszerzés

Cégünk 2017-ben és 2018-ban is eredményes közbeszerzési eljárásokat tudhat maga mögött. Az év bő felének elteltével nyár végére büszkén jelenthetjük, hogy elkészültünk az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány által megrendelt ajándékcsomagok leszállításával.

A közismert nevén Erzsébet Tábor programnak nevezett akció keretében Fonyódligeten és Zánkán nyaraló gyerekek kaptak a nyaraláshoz praktikusan használható ajándékokat.

A csomag pólót, kulacsot, strandzsákot, sapkát, kártyatartót és törölközőt tartalmaz, változatos, vidám színekben, visszaadva az igazi nyári hangulatot.

nettó 62 milliós végösszegű szállítás nem csak üzletileg siker, de emberi értelemben is elégedettséggel tölt el bennünket. Öröm és megilletődöttség érzetét kelti, hogy munkánkkal kis részben ugyan, de mi is hozzá tudtunk tenni valamit, hogy a gyerekek az idei nyarat felejthetetlenként őrizzék meg.

 Tanácsra lenne szüksége?
Segítünk! Telefonszám +36 1 221 8930

Mivel foglalkoznak?

Önökre szabjuk a reklám termékeinket!

<
>

Egyszerűen és gyorsan dolgozunk

Hogyan működik a gyakorlatban?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Felveszik velük a kapcsolatot, munkatársunk pedig 1 munkanapon belül visszahívja önöket és megbeszélik a projekt részleteit.

Tervezés

Tervezés

Egyeztetjük a megjelenítendő grafikát, majd részletes árajánlatot készítünk. Ennek megrendelése után munkatársaink látványtervet készítenek a gyártás előtt.

Kivitelezés

Kivitelezés

A tervek jóváhagyása után elvégezzük a munkát, minden logót, feliratot és egyéb grafikai elemet gondosan elhelyezünk a termékeken.

Kiszállítás

Kiszállítás

Az elkészült tárgyakat gondosan becsomagoljuk és a megbeszélt szállítási módon eljuttatjuk önökhöz.

Most aktuális

Hírek, újdonságok

A blokklánc technológia a reklámtárgyak piacán

A blokklánc technológia a reklámtárgyak piacán

Ha a blockchain-ről van szó, a legtöbben még mindig a bitcoin-ra és más kriptovalutákra gondolnak. Pedig az elosztott adatbázisok nem csak a pénzügyi szférát forradalmasíthatják. Cikkünk az AWARE™ eljárást ismerteti, amely garantálja, hogy a hitelesített termékek valóban rPET alapanyagokból készültek.

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Promotrade Kft-nél

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Promotrade Kft-nél

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01236

CSR-Program

CSR-Program

A CSR stratégiája három pilléren áll. Ezen irányelveket megkapta cégünk valamennyi munkatársa, tevékenységét mindenki ezeknek megfelelően folytatja.

Még több