Reklámajándék készítés, emblémázás
Köszöntjük weboldalunkon! Termékeink között emblémázható céges reklámtárgyak, textilek és ajándékok egyaránt találhatók, vállalati ügyfelek számára. Várjuk szíves érdeklődését!
Tovább a termékekhez Egyedi ajánlatot kérek

Erzsébet táborok - újabb megnyert közbeszerzés

Erzsébet táborok - újabb megnyert közbeszerzés

Cégünk 2017-ben és 2018-ban is eredményes közbeszerzési eljárásokat tudhat maga mögött. Az év bő felének elteltével nyár végére büszkén jelenthetjük, hogy elkészültünk az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány által megrendelt ajándékcsomagok leszállításával.

A közismert nevén Erzsébet Tábor programnak nevezett akció keretében Fonyódligeten és Zánkán nyaraló gyerekek kaptak a nyaraláshoz praktikusan használható ajándékokat.

A csomag pólót, kulacsot, strandzsákot, sapkát, kártyatartót és törölközőt tartalmaz, változatos, vidám színekben, visszaadva az igazi nyári hangulatot.

nettó 62 milliós végösszegű szállítás nem csak üzletileg siker, de emberi értelemben is elégedettséggel tölt el bennünket. Öröm és megilletődöttség érzetét kelti, hogy munkánkkal kis részben ugyan, de mi is hozzá tudtunk tenni valamit, hogy a gyerekek az idei nyarat felejthetetlenként őrizzék meg.

 © 2018-2023 www.promotrade.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés