Reklámajándék készítés, emblémázás
Köszöntjük weboldalunkon! Termékeink között emblémázható céges reklámtárgyak, textilek és ajándékok egyaránt találhatók, vállalati ügyfelek számára. Várjuk szíves érdeklődését!
Tovább a termékekhez Egyedi ajánlatot kérek

Mobil 1 mp3-lejátszó

Mobil 1 mp3-lejátszó

Cégünk a Mobil 1 nemzetközi promóciója számára gyártott olajos flakon alakú mp3 lejátszókat. A termék előállítását hosszas fejlesztő munka előzte meg, melynek során a flakon alakját kellett pontosan leképezni, majd meg kellett tervezni, hogyan helyezhető el a lekicsinyített tárgyon az LCD kijelző, valamint a kezelőszervek.

Az alkatrészeket – elsősorban a processzort – külön-külön kellett összeválogatni úgy, hogy a teljes műszaki tartalom elférjen a rendelkezésre álló szűkre szabott helyen. (Képzeljük csak magunk elé például a jack dugó tengelyének hosszát! Csatlakoztatott állapotban szinte átér kereszt irányban a flakonon.)

A szériagyártáshoz pedig állandó összeszerelési minőséget és azonos alkatrészeket kellett garantálni, ami a több tízezres legyártott darabszámot tekintve nem kis kihívás volt.

Minden termékhez egy hímzett Fruit of the Loom polár felső is tartozott, amelyre az mp3 lejátszó méretének megfelelő zsebet kellett az ujjára varrni, így a partner komplett szettet kapott.

Termékünk az InStore Magazin BTL versenyén Arany Lollipop díjat nyert “A legjobb design promóciós ajándék” kategóriában, illetve megszerezte az “Ajándéktárgy Közönségdíj” győzelmet is.© 2018-2023 www.promotrade.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés