Reklámajándék készítés, emblémázás
Köszöntjük weboldalunkon! Termékeink között emblémázható céges reklámtárgyak, textilek és ajándékok egyaránt találhatók, vállalati ügyfelek számára. Várjuk szíves érdeklődését!
Tovább a termékekhez Egyedi ajánlatot kérek

Innováció, startup

Innováció, startup

Az évtized a technológiai startup-ok és a bátor újítók, innovátorok korszaka.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Promotrade Kft - noha tipikusan egy "oldschool" üzletágban tevékenykedik, megtalálja az utat a legmodernebb, feltörekvő vállalkozások felé is. Együttműködünk a kisgépes repülést és oktatást forradalmasító, a világon elsőként teljes értékű elektromos meghajtású kisgépet fejlesztő Magnus Aircarft-tal, vagy az Országos Fizetési Szolgáltató által elterjesztett Fizetési PONT hálózattal, amely az elektronikus csekkbefizetés és bankkártyahasználat kultúráját sikerrel juttatja el a legkisebb településekre is.

Magunk is forgalmazunk technológiai ötleteken alapuló termékeket, például azt az ivópalackot, amely figyeli napközbeni fogyasztásunkat és a telefonra jelzést küld, ha nem fogyasztjuk az egészséges napi 2-2,5 liter folyadékmennyiséget. © 2018-2023 www.promotrade.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés