Telefon

Segítünk

+36 1 221 8930

Ajánlatkérés

Innováció, startup

Innováció, startup

Az évtized a technológiai startup-ok és a bátor újítók, innovátorok korszaka.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Promotrade Kft - noha tipikusan egy "oldschool" üzletágban tevékenykedik, megtalálja az utat a legmodernebb, feltörekvő vállalkozások felé is. Együttműködünk a kisgépes repülést és oktatást forradalmasító, a világon elsőként teljes értékű elektromos meghajtású kisgépet fejlesztő Magnus Aircarft-tal, vagy az Országos Fizetési Szolgáltató által elterjesztett Fizetési PONT hálózattal, amely az elektronikus csekkbefizetés és bankkártyahasználat kultúráját sikerrel juttatja el a legkisebb településekre is.

Magunk is forgalmazunk technológiai ötleteken alapuló termékeket, például azt az ivópalackot, amely figyeli napközbeni fogyasztásunkat és a telefonra jelzést küld, ha nem fogyasztjuk az egészséges napi 2-2,5 liter folyadékmennyiséget. Tanácsra lenne szüksége?
Segítünk! Telefonszám +36 1 221 8930

Mivel foglalkoznak?

Önökre szabjuk a reklám termékeinket!

<
>

Egyszerűen és gyorsan dolgozunk

Hogyan működik a gyakorlatban?

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Felveszik velük a kapcsolatot, munkatársunk pedig 1 munkanapon belül visszahívja önöket és megbeszélik a projekt részleteit.

Tervezés

Tervezés

Egyeztetjük a megjelenítendő grafikát, majd részletes árajánlatot készítünk. Ennek megrendelése után munkatársaink látványtervet készítenek a gyártás előtt.

Kivitelezés

Kivitelezés

A tervek jóváhagyása után elvégezzük a munkát, minden logót, feliratot és egyéb grafikai elemet gondosan elhelyezünk a termékeken.

Kiszállítás

Kiszállítás

Az elkészült tárgyakat gondosan becsomagoljuk és a megbeszélt szállítási módon eljuttatjuk önökhöz.

Most aktuális

Hírek, újdonságok

A blokklánc technológia a reklámtárgyak piacán

A blokklánc technológia a reklámtárgyak piacán

Ha a blockchain-ről van szó, a legtöbben még mindig a bitcoin-ra és más kriptovalutákra gondolnak. Pedig az elosztott adatbázisok nem csak a pénzügyi szférát forradalmasíthatják. Cikkünk az AWARE™ eljárást ismerteti, amely garantálja, hogy a hitelesített termékek valóban rPET alapanyagokból készültek.

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Promotrade Kft-nél

Vállalati komplex infokommunikációs fejlesztés a Promotrade Kft-nél

GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01236

CSR-Program

CSR-Program

A CSR stratégiája három pilléren áll. Ezen irányelveket megkapta cégünk valamennyi munkatársa, tevékenységét mindenki ezeknek megfelelően folytatja.

Még több