Reklámajándék készítés, emblémázás
Köszöntjük weboldalunkon! Termékeink között emblémázható céges reklámtárgyak, textilek és ajándékok egyaránt találhatók, vállalati ügyfelek számára. Várjuk szíves érdeklődését!
Tovább a termékekhez Egyedi ajánlatot kérek

Magyar Tenisz Szövetség - "A sport legyen a tiéd!" Program

Magyar Tenisz Szövetség -
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkársága a Magyar Diáksport Szövetség koordinálásával elindította A Sport Legyen a Tied! Programot.
 
 
A központi koordinációval megvalósuló program az iskoláskorú gyermekek sportba történő bevonása érdekében országos, sportágakat bemutató rendezvényekkel is segíti a gyermekek eligazodását a sportegyesületek és sportszervezetek világában.
Ezen kívül a Program keretében iskolai színterű rendezvények és sportágspecifikus eszközök, intézmények részére történő beszerzése is megvalósult a 2015-ös esztendőben.
 
 
A program a 2015/2016-os tanévben folyamatos.
2015-ben a Promotrade Kft közbeszerzési eljárás keretében nyerte el az együttműködési lehetőséget a Magyar Tenisz Szövetséggel. Ennek keretében 18000 db feliratozott gyerekpólót gyártottunk, valamint a 2016-os szezon versenyeinek egyéb ruházati termékekkel történő kiszolgálását végezhettük.
 


© 2018-2022 www.promotrade.hu | adatkezelési tájékoztató
powered byForweb - Webáruház készítés